onsdag, februari 20, 2008

Rött

Fick mail idag av Petra, en kompis. Hon ska på fest och hittat ett par läckra röda byxor. Så nu undrade hon om jag har någon röd ögonskugga, och isåfall om jag kunde göra en testsminkning och lägga ut på bloggen. Självklart! Men jag har bara två röda ögonskuggor. Dessa kan man ju kombinera med oändliga olika färger och kombinationer. Tyvärr vet jag inte vad hon ska ha mer för färger så därför är focuset på mest rött. Två olika skuggor, Red hot från Fyrinnae och Accent red från MAC. Accent red använde jag häromdagen till Mia. Orkade just nu bara göra två olika för jag har öroninflammation och äter alvedon som jag blir jättetrött av. Ikväll blir det sjukan för att få pencillin, men då har jag tvättat bort dessa två skuggor;)
Vill påpeka att den ena Red hot går i mer åt gult medan Accent Red går mer åt det blåa.

Detta har jag använt:
Bas:
Every day minerals Fairy medium
UDPP

Till Red hot:
Illuminate eye crayon i färgen city Lights. En krämögonskugga i stiftform som är silvrig med skimmer i. På hela ögonlocket upp till brynet. Även på undre fransraden för att fästa skuggan.
Shinkirou från fyrinnae längst upp vid brynet som highlighter
Red hot har jag lagt med en torr pensel med skarpa kanter, inte suddat. Lite på undre fransraden i inre ögonvrån och lite i yttre. I mitten finns city lights som lite accent till Shinkirou vid brynet.Svart Eye liner i pennform från Oriflame. Denna kommer snart i katalogerna, jag har demon som bara kan köpas av konsulenter)Denna är jätte enkel! Svart kajal på inre fransraden tillsammans med lite turkos så blir blicken lite uppfräschad (tycker jag, röd är en färg som kan göra att ens egna ögonvitor ser röda ut). Mascara svart då.Sedan har vi Accent red.
De är snarlikna make uperna. Illuminate eye crayon i färgen city lights på hela locket upp till brynet. Även på undre fransraden. Svart kajal runt ögat och innanför. Även här tillsammans med en turkos innaför fransraden. Kajalen är lite suddat för inte så skarp linje.
Accent red har jag använt en fuktad pensel till. Denna ögonskugga skimrar väldigt fint. Nästan lite metallic. Accent red har jag suddat kanterna på med en torr pensel. Och så mascara, svart.

Visar en bild på hur färgerna skiljer sig från varandra.


Vill man ha ytterligare lite effekt, varför inte ha lösögonfransar!!
HM´s lösögonfransar som man bara fäster längst ut på fransraden. Effektfullt!!

7 kommentarer:

SminkJante sa...

Personligen gillar jag Accent Red med lösögonfransar bäst. Den blir lite mjukare i övergången mellan det röda och vita. Det var kanon snyggt med turkost underögat.

SminkJante sa...

Hur kunde jag glömma: Krya på dig.

Goddess sa...

Tack!Ja det blev 2 olika stilar. Den turkosa bryter av snällt här, knappt synligt. Teal från MAC kan vara intressant att ha till båda dessa röda också.

Sminkan sa...

Ja, krya på dig!

Jag gillade Red Hot bäst! Speciellt med fransarna! Urläckert!

Goddess sa...

Tack sminkan! Ja den är mest utmärkande(heter det så??)

Mitsu sa...

Grymt snyggt :D

lipglossbitch sa...

Hej! Kika in på nätverksforumet på pret-ty, det finns en tråd där som jag vill att alla medlemmar läser och deltar i. /Helena