tisdag, februari 12, 2008

Petit shopping och False lashes

Idag blev det en kort sväng till Västervik. Stora sonen har knutor på stämbanden så det blev ett besök hos läkare där. Inget allvarligt dock. Hann in en kort sväng på HM så där köpte jag tre olika lösögonfransar. Det var de enda tre de hade där. Så gick jag förbi Salt vattensprayet som jag hört så mycket om (i och för sig för typ ett eller två år sedan) så det fick följa med. Sedan kunde jag inte mottstå att köpa en mascara för strax under 50 kr. Jag har alltid mascaror på lager hemma, men nu är det tunnsått efter alla förkylningar och så. Jag är känslig om ögonen och kan definitivt inte ha en mascara som jag använt under förkylning. Det ska man inte heller, men vissa kan ju ha samma mascara i flera år!!!

Letade efter smokeypaletten men den fanns inte. Lite roliga ögonskuggor fanns det. Men alltså deras provprodukter som fanns framme var inte mycket för världen. Nu menar jag att det var bara ett fåtal man kunde prova och det var allmänt sjaskigt runt ikring. När vi kom hem så var jag ju tvugnen att testa ett par lösögonfransar!

Resultatet blev sådär, men jag har ingen större erfarenhet av falsies heller. Jag var ju redan sminkad innan med mascara så jag har bara satt dit dom. Ingen eyeliner och mascara för att smälta ihop resultatet, men det ser ni på bilderna. Ganska ojämnt sitter dom, men på håll syns inte det. Det är medium som jag använder och det är fransarna längst till vänster på bilden,
Inlägg: Ögonen har skuggorna Melon från MAC innerst, Off the radar från MAC i mitten och ytterst Wild mango från MAD minerals
Över och under Teal från MAC, och en kajal i turkos , retro chic från Oriflame.15 kommentarer:

SminkJante sa...

Jag tycker det blev snyggt. Jag har aldrig haft lösögonfransar och är sugen på att testa. Hur tyckte du det var att sätta fast dem?

Goddess sa...

Lite pilligt att få dem så nära fransraden som möjligt var det ju, men inte så farligt. Det tog max 2 minuter att få dit dem båda...men lite tur hade jag nog. Däremot så hade jag mascara på fransarna innan, jag tror det är lättare utan.Men visst är det snyggt med lösögonfransar!

rocketqueen sa...

Åååh, lösfransar är så snyggt! Kul att se att du sätter dem tvärtom som jag gör, jag sätter alltid de längsta fransarna ytterst för att förlänga mina runda ögon. De ser så naturliga ut - men ändå effektfulla - och du har satt dem perfekt!

Sminkan sa...

Jättesnyggt!

Medium är så himla dikreta att man kan ha dem även till vardags. Jag gillar Long bäst, men de ger inte heller tokmycket effekt. De halvrader i grå asken som du köpt är dem ja ganvänder när jag gör min "Marilyn-tolkning". De är helt perfekta för det!

Hade du annat lim än det som följer med? Annars är det himla meckigt att få dit dem...

Goddess sa...

Haha RQ du såg det! Jo jag satte dom fel, men har ändrat!Fast det syns knappt!Jag orkade bara inte ta om bilderna.
Jag använde det limmet som var med.Medium är diskreta men ändå en bra introduktion.
Jag ska ta bild när de sitter rätt nån dag..hehe

Be'a'uty sa...

Åh vad snyggt, vill ha H&Ms saltvattenspray, de säger att det är bra, får nog inhandlas! :)

Cat sa...

Snyggt! Men du, vad är det för skuggor du har på bilderna? Den i orange ser ju jättefin ut!

Goddess sa...

Nu finns det ett inlägg i bloggen om skuggorna;)

Eyeonbeauty sa...

Å så sugen jag blir på lösisar jag med:) Supersnyggt:)

Veronica sa...

Vilka snygga lösfrallor! Är de tunga på locken?

Goddess sa...

Nej inte alls tunga, visst lite ovanligt är det.Men man vänjer sig snabbt:)

Rouaa sa...

medium ser inte alls ut så på mig. fan :(

skitsnyggt!

Goddess sa...

Men Rouaa du behöver väl inte lösisar?? Och definitivt inte medium..du har ju så långa och vackra ändå;)

Hällen sa...

Ett tips, köp lösa fransar på KICKs, de sitter i små klumpar om typ 5 st, jag har ganska långa av naturen så de ger ingen effekt på övtre fransraden men på unde rskpar dom en otroligt häftig Twiggy-look. Testa. Tror det är en rosa ask för ca 65 kr, lim ingår!!!
Kolla in effekten på kitchking.blogg.se

Goddess sa...

Ok. Inte ofta jag kommer till kicks, men ska definitivt kolla. Lösisar på undre fransraden är fräckt!