måndag, mars 03, 2008

Lite retro 80-tal

Det har varit stiltje här på bloggen..och inte har jag sminkat mig speciellt mycket sista tiden heller. Och nej jag såg faktiskt inte Let´s dance och Linda Lampenius 80-tals make up. Men däremot så har Mia önskat en make up med blå ögonskugga. Den skulle vara ljus också. Ok..... Har inte så värst många blå ögonskuggor, speciellt inte ljusa. Blått är snygg och ger ett fräscht intryck tycker jag...på andra....själv tycker jag inte att jag passar så bra i det. Mia är ungefär av samma tycke. Hon tycker det är svårt med blått. Så idag har jag gjort en enkel ögonmake up. Den är svår att misslyckas med, dock så handlar det om att få rätt nyans till en själv. Jag har ju inte så många ljusa blå nyanser, dessutom så vet jag att Mia själv har denna skugga. Det blev Duoskuggan Waterfalls från Oriflame som är mest använd. Så här har jag gjort...
Bas: Giordani gold adaptive foundation Natural rose från Oriflame
Puder: Flawless loose powder från Oriflame
Ögon: Face Dignity (japp den inhandlades i lördags, tack Sminkan och Rocketqueen)
Eye Intensity pencil i färgen Navy blue från Oriflame. Den är lagd som en tjock eyeliner på övre fransraden. Lite på undre fransraden och innanför fransraden, men innaför fransraden använde jag även lite av Eye Intensity Pencil black.
Duoskuggan Waterfalls.
Den ljusa skuggan har jag duttat in på det rörliga ögonlocket och suddat samman med Eye Intensity pencil. Den ljusa skuggan har jag även på undre frasraden.
Den mörka i duon Waterfalls har jag längst ut i yttre ögonvrån och sedan har den bara följt ögongloben. Jag har lagt den lite längre än till mitten.
Strax övanför globlinjen har jag lagt den lilarosa kromefärgade Chrome No 05 från Sephora(ett lyckat byte från LipglossBitch).
Svart mascara Wonder lash från Oriflame.
Rouge:
Smashbox Soft Lights tint (byte med Emilia på Pret-ty)
Och på läpparna Ccs lip care från Beautybagen.

7 kommentarer:

Sminkan sa...

Riktigt, riktigt snyggt! En wow-make-up! Fantastiskt fina blåtoner och du ser så klarögd och fin ut! Jag avundas dig dina ögon! Så vackra!

Goddess sa...

Oj tack så mycket Sminkan. Som vanligt tycker man ju att man har tråkiga ögon. Lite tveksam var jag till färgen allt, men en glad färg:)

SminkJante sa...

Kanon fin blå sminknig, outstandig. Du ser verkligen fräsch ut.

Anonym sa...

Hello tjejen!! Blev ju superfint ju!! sådär får jag aldrig till det...ser bara ut som jag är kräksjuk med blåtira....du lyckades med mitt uppdrag!!!
Nästa jag vill se är en i grått!! kanske ihop med lila? Kram Mia

Goddess sa...

Tja Misingen! Visst kan du få till det, det har jag sett att du kan.Utmaningar- me like! Grått och lila är snyggt ihop och man kan ju variera dom två jättemycket. Men jag gör en sminkning. Tycker du inte om den så säg så gör jag en ny..hehe;)

beauty by me sa...

väldigt fint! Blått är riktigt snyggt när man får till det:)

rocketqueen sa...

Håller helt med Sminkan! Du ser underbar ut och färgerna är härliga tillsammans! Hoppas du blir nöjd med Dignity...