måndag, februari 11, 2008

Nyinflyttat


Ok, det var till att lura sig själv. Precis som om jag kunde tänka mig att INTE pilla lite med sakerna som ska vara i den. Nu kommer det bli en hel del omflyttningar så den är inte färdigpackad. Allt är inte med, men den är ju inte så stor heller. Sedan vill jag ha en del av mina saker i badrummet där jag sminkar mig. Och att springa fram och tillbaka för att plocka ur denna låda är inte alltid något jag har tid med vissa mornar. Nej vissa basprodukter och skuggor får snällt vara kvar i badrumsskåpet.

Denna låda kommer först och främst innehålla ögonskuggor och rouge. Mascara, primer och en del ögonpennor som är oöppnade fick hamna här i. Plus några få penslar. Bara favorit nagellacket just nu fick vara med, så även ett gammalt favoritläppstift och ett lipbalm. Ingen speciell ordning är det på sakerna. Bara att de ligger märkesvis, inte färgvis. Färgerna ligger huller och buller just nu men så får det vara så länge.

8 kommentarer:

SminkJante sa...

Det är härligt att plocka med sitt smink.

Sminkan sa...

Haha! Jag känner igen mig! Min väska är ju större, men minst lika proppfull. Läppstift, glans, foundations och rouge bor på andra ställen. Det är ögonskuggorna som har väskan i besittning. Och de får inte plats där allihopa.

Kan du inte ha väskan i badrummet? Det hade jag i min gamla lägenhet. Nu sitter jag ju i vardagsrummet med alla sminkprylar...

Goddess sa...

Den var lite mindre än jag tänkt mig.I framtiden när det stora badrummet är klart(renovering) då får den plats. Just nu har jag 2 skåp inne på en liten toalett..och den toaletten är verkligen tiny om man säger så..

Fåfängan sa...

Wow...har också fått mina verktygslådor och som du säger de var mindre än jag tänkt mig, men jag är nöjd ändå.

Goddess sa...

Ja, den är ju verkligen överskådlig. Nu är inte allt travat på varann;)

Veronica sa...

Visst kan man roa sig med att sortera länge och väl, och man hittar gärna bortglömda guldkorn bland alla prylar!

helena sa...

wow, jag är mållös, vilket paradis. Jag vill ha allting...i...den där...

emmy sa...

oj, vilken perfekt låda! är den den från jula?