söndag, mars 16, 2008

ScandalousJag beställde tre röda läppstift som kom hem häromdagen. Jag älskar röda läppstift, men ägde inga riktigt röda. Nu äger jag tre stycken. Frågan är bara om jag törs bära dom. Jag har alldeles för liten mun. Men jag ska göra mitt bästa. Gwen Stefani är ju bara sååå urtjusig i bred eyeliner och rött läppstift. Vem kommer inte ihåg Madonna i slutet av 90-talet med sitt Russian Red? Rött läppstift går aldrig ur tiden, men på något sätt ses det fortfarande som lite vågat, fast rött läppstift har funnits på läpparna sedan 20-talet, och även långt innan dess. Men det var på 20-30 -talet som "det vanliga folket" började använda det.


Det på bilden är från Giordani gold, Oriflame och heter Scandalous, och jag är redan väldigt förtjust i både färgen och den krämiga konsistensen.

Notera att jag tagit en bild när jag provade det första gången. Ingen läppenna och ingen större precision har lagts på att måla konturerna, vilket syns då det är ojämt.

2 kommentarer:

Marie sa...

Är också riktigt sugen på ett (eller flera) röda läppstift. Vilket tycker du är bäst?

Goddess sa...

Jag har bara tre stycken tyvärr...det är Scandalous, Ravishing red och passionate cherry(tror jag det hette). Alla tre är från Giordani gold, men jag blev nöjd med alla tre:)