onsdag, februari 28, 2007

Ny sminkning..

Förra veckan var som sagt mina systerdöttrar här, och nu visar jag upp ytterligare en sminkning.
Den förra var lite classic och diskret, denna kör vi lite mer knallig pastell.
Vi började med rengöringen. Aloe face wash för alla hudtyper även känslig. Sedan tog vi enzympeeling även här, den luktar papaya! Och avslutade med ansiktsvatten. Därefter tog vi en dagkräm Aloe protective moisturiser, en kräm för alla hudtyper även känslig. Ögonkräm Aloe refreshing eyecream.

Vi använde Flawless foundation i färgen Natural Ivory över hela ansiktet. Efter det fixerade vi med Flawless loose powder.
Vi använde Precise brow definer i färgen Light/ medium.


Sedan fortsatte vi med ögonen. En fineliner med en kajal som har en turkosfärg i ena änden och svart i andra- Retro chic heter den. Vi använde enbart den turkosa. Vi lade kajalen längs med hela övre fransraden med stark focusering invid näsroten och yttre ögonvrån som ett förlängt sträck på eyeliner. Lite kajal på undre fransraden från mitten utmot ögonvrån.


Sedan användes den ljusa färgen i ögonskuggan Treasure Island längst upp vid ögonbrynet som en highlighter. Från Visions ögonskugga Homer and Marge använde vi bara den turkosblå ögonskuggan från mitten och ut till sträcket på eyelinern.
Stretch and curl mascara, svart på både över och underfransarna. Krämrouge Paris,Paris i färgen Champs Elysée mitt på kinden. Läppstift i färgen Sweet Orchids tillsammans med lite
Crystal lipgloss i färgen Pure Heaven. Bild:Goddess Make-up Oriflame

5 kommentarer:

hannah sa...

åhh..såå snyggt! Vad kul med olika före och efter bilder!:)

Goddess sa...

Tack! Hoppas att du haft en bra semester!!

emelle sa...

Snygga färger. Jag gillar det! Skall börja använda mer färg jag också - så snart tillfälle ges.

Fröken SötSur sa...

Vad kul med bilder på före och efter. Fint med turkost.

Anonym sa...

Så vårfräscha färger!!! Jättefint, verkligen! Misingen