måndag, februari 12, 2007

Aquolina, Chocolovers Nougat Compact Powder


Jaha, då fortsätter vi med ännu ett puder. Det är från Aquolina och serien Chocolovers.

Och detta ser ju också lite yummy ut. Som mörk nougat med chokladbitar i. Kanske lite mörkt, om man nu tittar på bilden, men som det också står att den ska främhäva solbrännan. Detta puder är kanske mest till om man redan har lite färg.

Hur som helst, i väskan passar den säkert och är perfekt att ta fram för att få lite djupare färg åt solbrännan.

"Chocolovers Nougat Compact Powder är en mångsidig produkt tack vare att den ger dig möjligheten att matcha din egen nyans som passar din hudton. Det är ett lätt och väldigt fint pressat puder som är en gudagåva för dem som vill framhäva sin solbränna. Dess silkeslena effekt och enkla applicering är möjlig tack vare dess mikro-puder som garanterar komfort!Denna produkt har tagits fram genom att använda hasselnötsolja, mangosmör och kakaosmör, vilka har en mjukgörande och återfuktande effekt på din hud. Tack vare att den även innehåller mikropärlor så ger den extra gnistrande lyster åt dina ögon! Nougat Compact Powder både ser ut och doftar som härlig choklad och din hud kommer att älska den!

Innehåll: 10 gram"
Finns i färgerna Hazelnut Chocolate och Chocolate. Kolla gärna in fler produkter från Aquolina Chocolovers, Pink sugar och Blue sugar.
Pris 179kr!
Ett riktigt bra pris, om det nu både luktar och är en bra produkt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Denna vill man ju nästan smaka på...mmm choklad...

Mia

Goddess sa...

Visst vill man! Ser ut som små chokladbitar i den :)