tisdag, september 25, 2007

Nästa köp


När jag fick frågan så väntade jag på ett stort paket med allehanda saker...både nya ögonskuggor, och påfyllnad av puder och remover. Så jag visste inte om jag skulle skriva om det. Men ikväll har jag varit på kurs om kropp och hår, och inser att mitt hår är verkligen inte bortskämt. Det är undermålig underhållning av denna ..ehh kroppsdel. Både håret och själva hårbotten. Stylingprodukter har jag, men inpackning måste jag införskaffa. Jag är en bedrövlig användare av balsam, och det behöver mitt hår nu när höst och vinter är i antågande. Så därför lovar jag (mitt hår) att införskaffa Bamboo leaves and olive oil repairing hair mask. Den behöver bara verka i 5 minuter. Och balsam av serien Volume and shine för det schampot använder jag... och så kanske mitt hår blir lite gladare;)

2 kommentarer:

Sminkan sa...

Visst är håret ofta försummat. Det och min hud får minimalt med uppmärksamhet. OCh naglarna med för den delen... Jag borde köpa en hårborste för i min har flera piggar lossnat och vikt sig åt olika håll. Men det är roligare med smink!

Berätta om hårmasken hjälpte sen!

Goddess sa...

Hudvård tycker jag är kul..men håret det bara hänger. Jag köpte faktiskt en ny borste förra veckan, men plasten är kvar runt om..hmm