torsdag, juli 19, 2007

Make up removers

Ett måste enligt mig. Jag måste ha make up remover innan min rengöring på kvällen. Min rengöring tar bort make upen ganska bra, men rengöringen blir liksom extra effektiv om jag har speciell make up borttagning innan. Dessutom så är en av mina favorit kajaler vattenresistent så jag måste ha en remover för vattenfast smink.
Här tänkte jag tipsa om två stycken make up removers.
Waterproof Make up Remover
"Makeupremover för ögon och läppar. Tvåstegs-formula som effektivt avlägsnar vattenfast makeup samtidigt som huden vårdas och mörka ringar under ögonen ljusas upp. Passar även dig som använder kontaktlinser. Skaka ordentligt innan användning. 100 ml."
Denna är min absoluta favorit. Den har nyligen uppdaterats. Den förra utsågs tillsammans med Lancôme´s Bi-facile som de bästa make up remover enligt ett modemagasin(glömt om det vara Amelia ...) Den förra innehöll trots sin suveränitet mineralolja-men då man bara använder den till att ta bort smink-inte rengöring så stannar inte mineraloljan kvar på huden. Men denna nya uppdatering är lika bra som förra -men mineraloljan har tagits bort. Själv bryr jag mig inte så mycket. Min hud reagerar inte så hårt mot mineraloljor, men jag undviker det gärna om det går.Detta är en olja. Den tar bort en sotig make up bra utan att man behöver gno.
Passa på nu för fram till 24 juli kostar denna endast 59kr! Hos Oriflame.

3 in 1 Make up Remover
"Mild makeupremover för ögon- och ansiktsområdet. Renar och friskar upp huden samt reducerar påsar runt ögonpartiet. Innehåller hästkastanj och extrakt från röd druva som lugnar och skyddar huden samt ger den näring. Passar även dig som bär kontaktlinser. 100 ml."
Denna är för mer känsliga ögon och känslig hy. Jag har bara testat denna sporadiskt då jag använder vattenfast kajal och det är svårt att få bort. Den är lite mer åt det löddrande hållet. Den känns fräsch och tar bort make upen bra. Den tar bort den vattenfasta till en viss del. Man smetar inte ut kajalen under ögonen som vissa andra remover gör. Dock är det svårt att få bort sista resten mellan fransarna. En klockren produkt till den med sparsam make up eller känslig hy. Kostar 85 kr i ordinarie pris. Hos Oriflame.

1 kommentar:

Pinglan sa...

Hej! roligt att du hittat min sida :)det är inte ofta man stötter på Oriflame nu för tiden men bra att median uppmärksammar dom lite. Har inte haft ngt från dme nu på flera år :( vet inte ens om närmaste försäljare...ska kolla på nätet. / Pinglan