onsdag, juli 18, 2007

Aloe 80%


En favorit under sommaren har varit Aloe 80% från Oriflame. En gelé av lite tjockare slag som lugnar och svalkar på problemområden som exempelvis om man brännt sig i solen. Den fungerar mot det mesta. Även som en bra ansiktskräm om man har känslig hy och problem med finnar. Min sambo som inte är lika flitig användare av solkrämer som jag, tycker att denna är jättebra mot lite för solsvedd nacke. Även sonen snart 6 år tycker den är svalkande och skön.

Nu är det inte så att jag direkt tipsar om denna produkt utan denna produkt kommer att försvinna från Oriflames sortiment och jag har inte hört om någon eventuell ersättare.

Typiskt!

Provade faktiskt Body shops i helgen, en gelé med högprocent i som var snarlik, men ändå inte riktigt.

Har ni tips på en bra Aloe gel som kan få ersätta vår gamla favorit?
Lämna gärna en kommentar ; )

3 kommentarer:

LipGloss Bitch sa...

Oh no! Aloe gelen är min absoluta all time favourite hos Oriflame. Jättetrist att de plockar bort en sådan klassiker.
Forever living products har en bra aloe gel värd att testa.

Goddess sa...

Visst är det tråkigt när bra produkter försvinner?
Forever living, det kanske kan vara något! Tack :)

Anonym sa...

Forever Livings Gelly innehåller nästintill 100% aloe vera, villket är bättre än den från Oriflame som endast innehåller 80%.
Använder själv Aloe vera Gellyn från Forever Living, och jag klarar mig inte utan denna mirakel gele! Du kan använda den som ansiktskräm pga av dess fuktighetsegenskap!Den tar bort finnar och hjälper även mot rynkor och svullna ögon, vid småsår och bränskador som du nämde bla vid solsveda. Du kan till och med använda den i underlivet vid klåda, torrahetskänsla eller underlivssvamp. ( kan va bra att veta! ;-) Där du kommer åt med fingret kan du använda den! Även i munnen om du har blåsor tex?
Jag rekomenderar dig varmt att köpa den! En tub som innehåller 118 ml (räcker en evighet för du behöver så lite) kostar 175 kr.
Jag rekomenderar dig även att testa deras 1 liters Aloe Vera Gel som man dricker! En liten hutt om dag håller magen i trim, naglar och hår börjar växa och får bättre kvalitet! Gäller även din hy! Du märker sen sakta men säkert att du börjar bli piggare oxå! Tänk bara på att det kan ta 6-8 veckor innan du får den eftekten av att dricka den där hutten. (rekomenderas på morgonen på tom mage ca 30 min innan frukost) Glöm inte att du alltid har 90 dagars nöjd kund garanti hos Forever Living! Det gäller ALLA deras produkter, även om du använt hela produkten! Bara du sparar förpakningen och kvittot! Testa, jag tror inte att du kommer bli missnöjd!
Lycka till, mvh/ En trogen Forever Living kund! ;-)