tisdag, juli 24, 2012

Tre läpprodukter med solskyddsfaktor


Fyra stycken läppgunk med solskyddsfaktor fanns med i lådan. Ett av dom är utan färg så det visar jag inte men de andra tre är riktigt härliga läpprodukter.

Den första är från Elf´s mineralserie och heter Moisturising Lip Tint Spf 8. Det jag har är i färgen Blush och jag fick det ihop med festivalpåsen jag beställde, så jag valde alltså inte färgen själv men den är nog min favorit av dessa tre tror jag. Det är inte så glossigt utan mer matt, och glider på läpparna jämt och snyggt.  Denna smakar lite sött och gott. Det finns i åtta färger och kostar ca 40kr.
De två andra heter Lip Balm Spf 15. Färgerna jag valde är Peach, Rose och ett ofärgat. Det finns sex färger att välja på. De här är mer glossiga och har en kylande effekt på läpparna och smakar mint. De kostar ca 42kr.
Peach
RosePerfekta att ha med i väskan eller till stranden. Det är så lätt att glömma att även läpparna behöver solskydd precis som resten av kroppen. Läpparna har ju ännu tunnare hud och blir väldigt lätt torra och fnasiga. Jag kommer definitivt beställa fler av dessa.


1 kommentar:

Johanna Djerf sa...

visst är high tech lightern helt fantastisk :D