onsdag, april 06, 2011

Gult Grönt & Aprikos

Ikväll har vi varit på klubbmästerskap i bowling. Äldste sonen testar på att spela bowling, han började nu i våras, så vi får se om intresset kvarstår. Idag bidde det stuvade makaroner och isterband. Småländsk isterband. Jag har aldrig gillat isterband, men tyckte det var dax att göra ett försök nu såhär 34 år gammal. Och ta mig fasiken, det gick att äta!! Eller det var faktiskt ganska gott!! Stuvade makaroner är ju gott..isterband hade potensial att bli riktigt gott. Fröken Nilsson lär sig fortfarande saker...trots sin ålder...faktiskt. Inte illa pinkat det inte!!

Så har jag fått höra så mycket positivt om modevisningen som gick av stapeln förra veckan här i Vimmerby i Mässhallarna. Jag sminkade Ciao Bellas modeller. Riktigt kul!! Var längesen man var med om modevisning så det var riktigt roligt att få vara lite kreativ. Så har jag fått goda vitsord om bloggen med haha..det trodde jag inte...tack Anette:D

Nu till bilderna... Dagens make up gick i vårens tecken. En gul skugga längst in vid ögonvrån intill näsroten och lite på undre fransraden. En ljusgrön/turkos skugga på hela locket. En mörkgrön skugga i yttre ögonvrån lagt som ett V, och följer globlinjen till halva ögat. Suddat ihop. Den gröna skuggan på yttre och undre franraden också. Den aprikosa skuggan är dittryckt mitt på locket:) Svart waterproof eyeliner från Isadora. Den ÄR verkligen vattenfast och sitter jättebra! Smetar och smular inte som andra vattenfasta kan göra. Svart mascara Colossal från Maybelline. Alla skuggor från Pashionpaletten.

Mina ögonbryn är inte ifyllda med något. De har en tendens att se röda ut på kort, men tittar man på ena bilden som är lite suddig så ser man att ena brynet inte alls fått samma röda ton på kortet. Så skulle jag vilja beskriva färgen mina ögonbryn har i verkligheten. Men på kort blir de alltid röda!! Klickar man på bilderna så ser ni dom förstorade och därmed de revolting ugly pair of ögonbryn på utväxt. Och dessa sitter på ett väääldigt blekt ansikte som bara längtar efter sol och en och annan fräken. Japps så här gick jag omkring idag...

3 kommentarer:

Kajalpennan sa...

Jag gillar isterband men tycker att Rishultskorven är insterband-ish men godare

Goddess sa...

Aha..tackar för tipset;)

Wysteriia sa...

Svar: Ja än så länge är jag inte så jätteimponerad av deras mineralfoundation iaf :P Får se om jag ändrar uppfattning när jag använt den lite längre :)