måndag, augusti 11, 2008

Goddness från E.l.f

Jag klickade hem två stycken Super Glossy Lip Shine Spf 15 från E.l.f. Watermelon och Goddness.,,eller Goddess..? På hemsidan heter färger Goddess (passande va?) men på tuben står det Goddness, det får heta så nu. I detta inlägg visas färgen Goddness. Detta är ett lipgloss som luktar gott, smakar gott och det känns helt ok på läpparna. Det är inget vattnigt gloss, och lite mer täckande i färgen än många andra gloss. Förpackningen är bra. I locket sitter en liten "stopper" som går ner i hålet där glosset kommer ut(kan man skriva så?). Det gör att det inte läcker så lätt. Alltför många gloss jag använt har mer eller mindre blivit fulla av gegg i gängorna, detta verkar förhindra det. E.l.f kör med enkla förpackningar, men de har helt enkelt tänkt till lite med en del produkter.
Det sitter bra.
Färgen gillar jag starkt. Det är beige med lite rosa - lila skimmer. Svårt att beskriva men färgen passar mig. Glosset kostar under 20kr!! Frakten är på ca 60kr oavsett storlek på paketet. Prisvärt- helt klart!

Lipglossbitch har skrivit lite om färgen Watermelon, kolla gärna. Jag återkommer med Watermelon när jag testat den.

Även Bjooti testar E.l.f.

8 kommentarer:

rocketqueen sa...

Lovely! Skir, fin färg.

Goddess sa...

Ja inte så pjåkigt;)

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

jättesnygg färg!

Goddess sa...

ja det är en trevlig färg:)

Kinga sa...

Hej där vännen!
Jag har knåpat och illustrerat ihop en sminkguide, och jag undrar, tycker du den hjälper tjejer och ger mer klarhet i hur man ska sminka sig?

är det lönt att fortsätta med sådana guider?

Kramar och pussar Kinga

Martina sa...

Hejsan. Vi på Veckorevyn.com har spanat in din blogg och skulle gärna vilja skicka en spännande inbjudan till dig. Jag hittar inte din mailadress på sidan och undrar därför om du skulle kunna skicka den till mig på: martina.zadig@veckorevyn.com. Hälsningar Martina, Veckorevyn.com.

Sanna sa...

det ser fint ut

malin sa...

har lite svårt för läppglans,men det där va fint:) kram malin