fredag, augusti 08, 2008

Augustileverans från Everyday minerals

En liten leverans fanns i brevlådan idag från Everyday minerals. Foundationen var nästan slut så det var tvugnet att beställas. Har i sommar kört på Medium matte foundation. Men jag har faktiskt råkat få lite sol på mig så den har känts lite blek. Så jag testade även att beställa Medium summer matte foundation så kan jag kanske blanda dessa två. Medium Summer kan bli lite mörk om jag endast kör den. Matte foundation är för hy som har tendens att bli blank, och den är min lilla älskling. Jag använder inte bara mineralfoundation, utan även vanlig flytande. Då använder jag foundations från Oriflame som jag också gillar skarpt. Både Oriflame och Everyday minerals fungerar utmärkt på mig och det bästa av allt- ingen av dom är dyra;)
Som vanlig tog jag även ett testkit från Everyday minerals som är gratis. Man får då tre foundations, en concealer och ett rouge/face colour. Jättebra om man tycker det är svårt att välja foundations. Nu har jag en massa såna småburkar drällandes lite här o var. Men de kan man ju ge bort eller kanske de kommer till användning?? Denna gång tog jag Plum Dust som rouge. Ska bli intressant. Påminner en del om Photo Album som jag fick hem sist och som visade sig vara en solklar hit. En perfekt höstfärg med lite lyster i, tyckte jag först. Men den fungerar precis lika bra när som på året. Photo Album gör sig snygg till läppglans också. Den har fått äran att vara med i en brud make up som jag ska göra på en av mina bästa väninnor som gifter sig nu i september.
Detta var inte det enda paket jag fick idag. Jag fick även en leverans från e.l.f! Som jag håller på att fota just nu;)

1 kommentar:

Emma P sa...

Härligt med paket från EM! Jag tycker att de små sample-burkarna är jättebra när man vill visa ngn annan hur bra EM är. Jag har gett bort till två kompisar och båda har gillat dem jättemkt. Det är ju otroligt mkt lättare att övertyga ngn om at en produkt är bra ifall man får prova den gratis!