lördag, oktober 27, 2007

Grupptryck

Jag har fallit för grupptrycket....;)
Nja nästan iallafall. De ögonskuggorna jag har sitter bra hela dagen, jag har en primer som jag aldrig använder. Har några skuggor som i och för sig inte sitter länge alls, och då man hört så mycket gott om denna primer så måste man bara testa. Jag har egentligen lite feta ögonlock så det är ju ett under att skuggorna sitter kvar. Min mamma har däremot svårt att få någon ögonskugga att sitta kvar bara under ett par timmar. Så det är mycket för hennes skull som jag skickat efter Urban Decay´s primer (kan jag ju skylla på). Så nu kanske man törs att köpa riktigt billiga skuggor och de sitter?!

Det blev alltså ett litet paket från Blush. DR Hauskas Lemon Body Oil åkte med. Mycket prisvärd kroppsolja som jag gillar. Det jag inte gillar är att det är en glasflaska. Men jag gillar doften och att den då är prisvärd. Ett prov följde med och det var Smashbox photo finish foundation primer.
Uppdatering: Dagens läppar går i berry kiss, läppenna från Oriflame. Ögonen neutrala, lite mascara och tunn eyeliner i svart. Med mobil först utan blixt sen med...

2 kommentarer:

Sminkan sa...

Oj vad olika färg det blev med blixt och utan! Vilken stämmer bäst med verkligheten? Den översta gissar jag?

UDPP beställde jag också som ett utslag av grupptryck, eller vad man nu ska kalla det. har använt den ett par gånger och den är helt okej. Jag märker dock ingen skilland från utan den eller med annan bas än den. Kan alltså inte stämma in i kören som utsr den tll mirakelprodukt. Ska bli spännande att höra vad du tycker!

Goddess sa...

Kollade in din recension..den var ju überbra ju. Ja den översta stämmer bäst in, men lite mörk ändå. Ja det ska bli spännande, jag tycker inte jag behöver primer själv, men jag ska köra med hårdhandsakran nu och verkligen använda den.