torsdag, oktober 18, 2007

En liten testsminkning

Det blir inte en dagens utan kvällens make up. Då jag varit sjuk så har sminket fått vila;) Men ikväll bar det in till stan och jag gjorde en liten testsminkning. Det är nämligen så att vi är bortbjudna på inflyttningsfest sambon och jag. Jag vet varken vad jag ska ha på mig eller hur make upen ska se ut...ännu. Men en kompis och jag pratade i telefon igår och hon funderade på en turkos ögonskugga. Så därför körde jag en testsminkning med turkos. Den är inte så intensiv ikväll, men man kan göra den intensivare i färgerna när det är dax för fest. Själv ska jag inte ha turkos ögonskugga på lördag...jag tror jag har andra planer...


Detta använde jag..
Aqua Rose duoögonskugga- bara den turkosa på hela rörliga ögonlocket. Men bara till globlinjen (ikväll alltså). Lite på undre fransraden- ikväll har jag bara längst ut i yttre, undre fransraden.

Längst ut vid övre fransraden mono essentials eyeshadow i färgen Vintage Rose. Svart mascara, Stretch and curl.

Svart eyeliner innanför eller utanför, kanske något suddat skulle ge lite mer intensiv blick om man vill. Kör man inte så stark ögonskugga kan man lägga mer fokus på läppstift...kanske färgen Trendy Berry i Powershine.

Alla produkter från Oriflame. Bild: Mobil


2 kommentarer:

sminkan sa...

Jättefina pastelliga toner! Gillar skimret i dina skuggor.

Läppstiftet had ehärlig färg också!

Goddess sa...

Tack..jag gillar turkos! Men vilken kass mobil jag har..lördagens make ser hel kass ut..så jag velar att lägga ut den.