lördag, maj 17, 2014

Festivalmakeup

Festivaltider nalkas. En hel del tips och tutorials har skett på bloggar, så jag tänkte ge mitt inspirationsbidrag. Makeupen är enkel, färgglad och lite bohemiskt. Här har typiska sommarfärger använts. Självklart kan man kombinera vilka färger man vill. Största delen av ögonen är hudfärgade och från mitten och utåt delar  gult, orange och rosa plats med en heldragen blå eyeliner. Orangea och röda läppar är stort i sommar, så en kombination med dessa färger i ett par ombreläppar känns nästan som ett måste i sommar. Bästa festivalhåret fixar man med saltvattenspray, torrschampo och flätor. Flätor under dagen, gärna med hatt eller hårsmycke, och till kvällen har man ett härligt vågigt hår.

Produkter som använts..
Primer: Estee Lauder Matte and Perfecting Primer
Bas: Oriflame Skin BB Cream spf 30 ( lätt  täckning med solskyddsfaktor)
Puder: Elf Cosmetics Mineral Booster
Bronzer: Too Faced Bronzed and Poreless Bronzer
Rouge: Tikei's Sunrise och Make up Stores Lush
Highlighter: Tikei's Finishing Veil Glow

Ögonprimer: Urban Decay Primer Potion
Ögonskuggor: Ljus beige / hudfärgad på hela locket. Gul ögonskugga på mitten av locket. Orange skugga i yttre ögonvrån och en rosa skugga längst ut i yttre ögonvrån och upp mot globlinjen. 
Eyeliner: Very Me Clickit Eye Liner, färg Blå. En heldragen linje på locket med utdraget sträck i inre ögonvrån och som avslutas med en vinge i yttre ögonvrån.
Bryn: Anastasia of Beverly Hills Brow Wiz Medium Ash
Mascara: Oriflame Beauty Wonder Lash Waterproof Mascara

Läppar: Elf Cosmetics Studio Matte Lip Colour i färgen Red Carpet som utgör läpparnas konturer. Sen Macs läppstift Morange i mitten så ombreeffekten kommer fram.
Done! Ha en kul festivalsommar!!

Oriflames produkter hittar du HÄR.Inga kommentarer: