torsdag, februari 02, 2012

Eyeko Fat Eye Stick

Denna krämiga ögonskugga i pennform kom med Glossybox. Jag fick färgen Chocolate Brown. Denna penna kan man använda som kajal eller använda över hela ögonlocket för att få en metallisk eller glossy look. Jag gillar denna glossiga look på ögonlocken. Fat Eye Stick är lättarbetad och bra pigmenterad. Inga som helst svårigheter att få dit på locken och går att sudda övergången lätt. Men..det finns ett aber...jag har inte ögonlock som får till detta speciellt bra med ögonpennor som är lite feta i konsistensen.. Med det menar jag att det håller inte särskilt länge på mig utan creasar ganska fort. För fort. Jag fick för mig att testa denna penna idag runt kl 15.00. Jag grundade med en primer då jag redan var skeptisk till hållbarheten ( och det står också att för längre hållbarhet så ska man grunda med primer och sedan antingen ha en ögonskugga i puderform över, eller pudra). Såfort jag tog ett kort vilket jag gjorde direkt efter sminkningen, så pudrade jag över skuggan för att den skulle få ett hållbarare resultat. Vid ca kl 19 var det ett faktum, den har creasat ganska rejält. Jag har pudrat en gång till i eftermiddag, men det är bara så att den lägger sig i vecken på ögonlocket alldeles för lätt. Jag kommer givetvis testa den mer. Bland annat med en ögonskugga över för att få fram pigmenteringen mer. Men jag tror inte att detta kommer att vara en superbra skugga till mina ögon hur eller hur.
Eyeko Fat Eye stick finns i sex olika färger och har nyss landat i Sverige. Den kostar ca 139kr. Just nu i dagsläget vet jag inte någon svensk webbutik som säljer denna men den finns bland annat på Asos.com eller Eyeko.com .


 
Den är skruvbar i botten så man kan få fram mer produktSnygg glossig färg

Som efter 3 timmar inte finns kvar...

3 kommentarer:

Carolin sa...

På basen av vad jag läst verkar dessa riktigt lika NYX Jumbo Eye Shadow Pencils. De samlas också i linjerna på ögonlocken ifall man inte använder en bra primer och placerar skugga ovanpå.

kram

Wysteriia sa...

Svar: Jaaaa men självklart :) Blir bara glad om allice.se sprids mer :D

Wysteriia sa...

Svar: Ja du har det ju lite som mig. I mora finns ju några butiker som Åhlens, ett litet H&M, Lindex..typ..men blir så sällan att jag hittar något när jag är där tyvärr :/