torsdag, december 29, 2011

Olivgrönt och lila

På juldagen fick även lila pryda ögonlocken, tillsammans med olivgrönt. Inga lösögonfransar dock.
Foundation: Tikei, C2
Rouge: Elf´s Contouring blush and bronzing powder, och ett rosa rouge från Face
Ögon: Olivgrön och lila från Pashionpaletten.
Highlighter: Vanilla från MAC
Flytande eyeliner från Isadora , Back Glossy Eyeliner

måndag, december 26, 2011

Silver, grått och lila

På julaftonen satsade jag på lösögonfransar och färgerna lila, grått och silver.
Silver på hela locket till globen. Mörkgrått i yttre ögonvrån som ett v insuddat. Lite lila mitt på locket. Silver och grått på undre fransraden ihopsuddat. Highligter från Make up Store i färgen Charity. Svart eyeliner och lösögonfransar och så mascara.

Foundation från Tikei, C2
Silver, grått och lila från Pashionpaletten

torsdag, december 22, 2011

Innehållet



Visar lite mer detaljerat vad Glossybox innehöll. Från L´Occitane en handkräm och en fotkräm. Fotkrämen doftar underbart fräscht tycker jag. En ansiktsrengöring från Luxsit, Balancing Facial wash även en ansiktskräm, Revitalize Facial cream. Två stycken flaskor Moroccanoil, en light för blont, fint eller lätt färgat hår.  Och en som passar alla hårtyper. DuWop Lip Venom i färgen Moon. Det är en lip-plumper som ska öka blodcirkulationen på läpparna så de får extra volym.
Chloé Eau de Parfume, en rosparfym. En feminim, naturlig, sexig och chic doft står det om den. Och ja jag gillar den.
Sen var det två godis praliner med från NK, inte illa det heller.




Grönt och lila


Snart jul och en hel del att göra. Men lite färg på ögon och kinder vill man ju ha. Dagens är i diskret grön, men efter ett tag tyckte jag att den skulle poppas upp lite..med lila. Grunden på ögonlocket är Elf´s cream eyeliner i färgen golden. Det är påstryket jättetunt. På den ligger en grönturkos skugga utsuddad så den är diskret. Här har jag använt Victory från Make up Store. Sen bestämde jag mig för en liner under ögat i nåt mer färgglatt. Då blev det en metallisk lila från en Viva la Diva palett. Och så lite mascara :)

tisdag, december 20, 2011

Glossybox info

Fick ju hem min första Glossybox förra veckan. Så jag tänkte berätta vad det är. Det är helt enkelt en prenumeration på skönhetsprodukter i mindre format. Man går in på Glossybox och registrerar sig. Man fyller i en skönhetsprofil som ligger till grund så att du ska få hem produkter som passar just dig. Varje månad får man hem en box med nya produkter att testa. Information följer med om produkterna samt att man kan gå in på hemsidan och läsa mer. Dessutom personliga tips på deras blogg. Vill man kan man recensera produkter och få sk Glossydots. Samlar man tillräckligt med Glossydots så kan man lösa in dessa och få en gratis Glossybox.
Nu är det här min första box så jag tänker inte utvärdera så mycket vad jag tycker om det än. Jag ska invänta nästa box också. Iden är bra tycker jag då man får chansen att testa produkter som man kanske annars dragit sig för att köpa i fullstorlek innan man vet om den funkar.
Vad jag fick för produkter gör jag ett eget inlägg om. (Haha vet inte varför punkterna är fler och konstiga, de är inte det i redigeringen)

Citerat från deras sida:
  • Testa nya, trendiga skönhetsmärken såväl som tidlösa klassiker.
  • Få en GlossyBox varje månad fylld med fem exklusiva prover.
  • Det är när som helst möjligt att avsluta din prenumeration.
  • Endast 139kronor i månaden.
  • 

söndag, december 18, 2011

Glossybox

Så har även jag fått min Glossybox. Generösa prover hemskickat i ett fint inslaget paket. Jag ska berätta lite mer om Glossybox senare. Hur det fungerar och så. Detta är första paketet och jag är nöjd och nyfiken.




lördag, december 10, 2011

Bowling

Joråsåattde....


..ibland gör man annat än bara kollar smink...som en bowlingkväll med arbetskamraterna.

onsdag, december 07, 2011

Lila metallic tippar

Ett gammalt Dependnagellack nr 44 fick pryda tipparna. Jag vet inte om lacket finns kvar men snyggt lilametallic är det. Jag får nog öva lite på målningen bara.


Contouring Blush and Bronzing Powder

Elf's blush och bronzer ( jag förkortar den så) ska testas nu i ett par dagar.
Hittills ikväll när jag provade den så tycker jag att den gav bra med färg.

Så nu ligger den i badrummet lätt tillgänglig inför morgondagen.

fredag, december 02, 2011

Nageldekorationer


Jag var i Ullared häromdagen. Själva kosmetikavdelningen gick jag igenom snabbt för det var så mycket folk där, men lite sprang jag allt på. Lite nageldekorationer, lösögonfransar och en ögonskuggborste. Nu efteråt ångrar jag att jag inte köpte mer. Men just då kändes det inte alls motiverande. Så igår gjorde jag en enkel fransk manikyr och satte på en blomma på ringfingernaglarna. Det är ganska sällan jag har något alls på naglarna men visst är det kul när man får pilla till det lite.

torsdag, december 01, 2011

1 december

Första dagen på första vintermånaden och inte en jäkla snöflinga har synts till. Men men. Vinterns kollektioner lockar gärna med glitter. Och vem gillar inte glitter?? Man kan definitivt ha glitter till vardags, och i vardagsmake upen. Idag är det en lila make up och på den svarta eyelinern har jag målat med Make up Stores Diamond eyeliner. Den glittrar i silver med lite inslag av andra färger beroende på hur ljuset reflekterar. Glitter och skimmer är särskilt svåra att fota, men jag gav ett försök iallafall.
Alla färger kommer från förra vinterns palett från Viva la Diva..en skugga är slut sen länge därifrån och nåra andra gapar med hål. Det har varit en bra palett med andra ord. Ögonbrynetsbenet har fått en liten dos av MAC´s Vanilla som highlighter. Svart eyeliner från Isadora och så glitter eyelinern Diamond från Make up Store.