torsdag, juli 28, 2011

Yellow

Det andra lacket utav HM sommarlack i 4-pack. En ljus gul färg. Jag gillar det stark. Om jag hade varit liiiite brunare så hade det bannemig varit ännu snyggare. Nu ska jag leta efter en eraserpen som jag vet att jag har nånstans så jag får bort kladdet utanför. Jag får vänta tills det torkat helt, lite mjukt är det ännu. Därför ser det lite taskigt ut med nagellack utanför på bilden. Men det bjuder jag på.

ELF

Elf har ju galet bra priser på sina sminkprodukter. Och just nu har de 50% om du handlar för £30! Jag har en del av deras produkter och har tyckt om de flesta. Nu har jag lagt till ett av deras rouge..plus annat såklart. Tills på lördag gäller rabatten. Reakoden finns på deras sida så in o shoppa loss nu.

lördag, juli 23, 2011

Tjejsnack

Nu tar vi en krogrunda vi tjejer. Amstel..äpple..o tja...tjejsnack:)


fredag, juli 22, 2011

Garden of Wisdom

Äntligen fick jag fingrarna ur my ass och la en beställning. Idag. Skulle ha gjort det för fleeeera månader sedan. Eller tillochmed förra året. Men nu så. Tog förstås samples så jag kan testa lite, så får man se om man hittar nån favorit. Klicka här för att komma till sidan.

Coral

Så ser det ut efter två lager,lacket från HM. Borde haft underlack men tänkte inte så långt.


torsdag, juli 21, 2011

Sommar naglar

Det har inte existerat hos mig. Nu kanske... 4st för 40kr på HM. Lite blaskiga i konsistensen ser de ut att vara.


tisdag, juli 19, 2011

Presenter

När jag fyllde år för ett tag sedan så fick jag bla en slant. En del av den utnyttjade jag idag i Växjö hos Body Shop och Make Up Store. Ett set bestående av en kroppsmist plus en parfym i doften Less is more för 475kr hos MUS. Ett mycket bra erbjudande då parfymen ligger på ca 345kr (tror jag) och kroppsmisten på 225kr. Och en Shimmering Dry Oil i serien Honey Bronze för 245kr hos BS. En guldolja till kroppen. Jag är nöjd hittills.


lördag, juli 16, 2011

Bjooti is back!!

Har du missat Bjootis comeback? Well I haven´t!! And I´m here to tell U!!! Bjooti firar comebacken med en tävling. Check it out!!

On that note

Kolla  in Lauren Conrads färgade tippar...Love it!!!

Isadora Jelly Kiss

Köpte ett av Isadoras Jelly Kiss för ett tag sedan. Jag köpte färgen Coral Punch men det passade mig inte så det blev liggande. Det var mest färgen som inte passade mig, annars så var formulan skön. Det doftade svagt och ganska gott. Det är också som ett mellanting gloss och läppstift. I och med att det inte är så täckande så kan man ta på sig det när man är i farten. Det går givetvis att få upp färgen om man tar flera lager. Nej det hela var positivt, bara inte färgen. Så jag hade tänkt kolla in de andra färgerna för att se om det fanns något bättre. Men av en slump så hamnade detta läppstift i make upbagen till Turkiet. Och en kväll så testade jag det på läpparna igen. Nu med lite färg i pannan och på näsan så var det inte alls tokigt. Riktigt snyggt till och med, så nu är det med i väskan överallt. Tja man kan ju ändra sig. Isadoras Jelly Kiss Coral Punch är helt klart en favorit hos mig.

onsdag, juli 13, 2011

Nailrocks

Wysteriia tipsade om detta och jag måste bara göra det jag med! Har sett detta på flera bloggar och det väcker verkligen HAbegär av stooora mått. Detta är verkligen en sommarhit tycker jag...eller vad tycker ni?
Här länk till ASOS, där även bilden kommer ifrån.