tisdag, november 22, 2011

Pashionpaletten

Ett litet julklappstips måste jag bjuda med mig utav. Förra året fick jag Pashionpaletten i julklapp. Den har jag haft mycket användning utav. Det är hela 88 stycken små ögonskuggor i olika färger, alla är skimriga. De är lätta att jobba med. De kräver gärna en primer under men annars är det absolut inget fel på dem. Pashionpaletten finns på Lindex i år igen. Den finns kanske på andra ställen också men jag såg den idag på  Lindex. Förra året kostade den runt 200kr är jag för mig. Tyvärr kollade jag inte priset idag, men ligger säkert därikring. Man får somriga och vintriga skuggor..och allt däremellan för en billig peng och de är som sagt inte alls tokiga. Jag vet, jag har testat den mycket!! En utmärkt julklapp, till och med för en skönhetsjunkie som jag blev absolut nöjd med den.
Ett annat tips är paletter hos eleven.se. Själv vill jag gärna ha deras 180 Colour Eye Shadowpalett. Jag tror att det både är skimriga och matta skuggor. Vad jag också har för mig så är skuggorna liiite större tror jag än Pashionpaletten. Den går loss på 490kr och man får måååånga snygga skuggor.

2 kommentarer:

Wysteriia sa...

Svar: Ja eftersom stiftet är krämigt har jag svårt att se att det ska funka på ögonen faktiskt!

Tror läpparna/kinderna funkar bäst. Får se när jag testat lite :D

Wysteriia sa...

Svar: Oh no inte bra o glömma!!:D Jag hoppas jag kommer ihåg den vid nästa order...glömmer väl jag också bara för det ;) haha