lördag, maj 14, 2011

Newspapernails

Ett coolt och enkelt sätt att fixa till naglar lite roligt är newspapernails. Jag hittade en länk hos HiiLen och tyckte detta var värt att prova. Riktigt snyggt tycker jag. Tyvärr använde jag för hög sprithalt (använd inte högre än 70% sprit, INTE handsprit som jag). Ett ljusgrått lack helst (jag använde ett pärlemorfärgat lack som går i vitt). Bitar av papper med rejäl trycksvärta på ,typ aftonbladet, inte glatt som många modetidningar använder sig av -då funkar det inte. Nästa gång jag gör detta så ska jag välja en text med tjockare svärta än idag.
Måla nageln och låt torka. Doppa en nagel i taget i sprit i ett par sekunder. Ta en bit tidningspapper och tryck mot nageln. Badda lite sprit på tidningspappret så det blir ordentligt fuktigt. Dra av pappret försiktigt och voila!!.. så finns det en liten text på nageln:). Jag valde bara tummen och pekfingret, tyvärr ingen bra bild. Glöm inte avsluta med ett genomskinligt topplack så inte texten och svärtan försvinner:)


6 kommentarer:

Sandra A sa...

Häftigt, måste prova det nångång!

Goddess sa...

Ja det tycker jag:)

LipGloss Bitch sa...

Det är en skitkul idé, ska definitivt ta och testa nångång.

Goddess sa...

Visst är det! Man kan ju ha seriefigurer på naglarna med:)

Wysteriia sa...

JA det där såg jag ju i hennes blogg men har glömt testa...tack för påminnelsen :) Får se om jag kommer ihåg det nu ;P haha :D

Goddess sa...

Testa på! ;)Det kommer definitivt bli fler gånger som jag kommer testa:)