onsdag, december 29, 2010

WTF

Faan vilken jävla otur jag har med mobiler. Det är sanslöst alltså. Min nuvarande har jag haft i ett år. Den har varit lite småknasig en tid, men nu har den verkligen hängt sig. Den går fortfarande att ringa på. Sms till viss del. Men det är så mycket annat man använder den till. Kameran funkar inte..likaså vissa andra delar jag använder. Telefonen är en Sony ericson Aino. Den har tangentbord men vissa saker funkar bara med touch och det är touchen som hälsat hem...baaah. Ett år gammal och jag har ca 5 månader kvar att betala på den....vaaarföööööör tog jag ett abonnemang på 18 månader?!!! Joo för att det blev panikköp när den andra mobilen blev knäpp som inte heller var gammal. Så var jag och kollade på Elgiganten i Västervik idag, och hörde mig för varför inte touchen höll längre..- den har ju haft en hel del problem, touchen var ju inte så bra på den modellen, blev svaret. Men tack sååå jävla mycket! När jag köpte den ville jag helst inte ha touch, men då skulle denna modell va såååå bra. Det hade ju verkligen utvecklats hette det då. Saaablar vad man kan bli irriterad. Jag tycker att branschen är lite för arrogant rent ut sagt, med milda ord. Jag använder inte min mobil så himla mycket, jag önskar jag kunde mobilblogga, då hade jag verkligen använt mobilen, men av nån anledning så funkar inte det heller.
Sen har vi ju problemet med Telia att där vi bor så är täckningen försvinnande dåligt. FÖRSVINNANDE dåligt!!! Och NEJ det har inte alltid varit så dålig täckning här, men det har blivit sämre och sämre de senaste två åren. Jag frågade på en Teliabutik hur det kommer sig...inte en aning sa hon. Hmm...vem som helst kan ju jobba i en Teliabutik alltså, den erfarenheten lärde jag mig den dagen. Jag skulle klaga på täckningen på Telias hemsida, men det enda jag hittade var att de tackade för uppgifterna jag lämnade och att de skulle tänka på det när 4G ska byggas ut...men herregud vi har ju inte ens 3G här.
Jaja...det var en liten spya från mig!

7 kommentarer:

Anja sa...

Fasen, jag har också en Sony Ericsson Aino och jag upplever också att skärmen hänger sig ibland. Ångrar så att jag köpte den nu, har ju lång tid kvar på abonnemanget.

Goddess sa...

Mmm..och jag som tänkt på en mobil med bara touch..hmm man är ju så beroende av mobil nu ju.

Anja sa...

Men jag tror att mobiler med enbart touch funkar bättre, har inte hört nån klaga på detta hos såna mobiler.

Goddess sa...

Man kan ju hoppas:)

Telia Kundservice sa...

Hej.

Jag heter Thomas och arbetar på Telias kundservice.

Tråkigt att höra att du upplever problem med din telefon. Om det skulle vara så att den inte går att reparera (eller om du i vilket fall som helst vill byta telefon) så finns möjligheten att slutfakturera din resterande bindningstid.

Gällande dina problem med täckningen så har våra kollegor i butiken inte riktigt samma möjligheter som oss på kundservice att kontrollera eventuella pågående fel i nätet.

Om du tar kontakt med kundservice på telefon 90200 eller genom att mail på länken nedan så hjälper vi dig gärna med mer information om möjligheten till slutfaktura. Om du även bifogar din gatuadress så ber vi vår nät & drift-support kontrollera hur täckningen ser ut på din adress.

http://webbguide.telia.se/selectForm.jsp?class=privat

Med vänliga hälsningar
Thomas Lindmark
Telia Kundservice

Anonym sa...

Testa att göra en uppdatering av mjukvaran. Brukar avhjälpa den här typen av problem. Du kan göra det själv. Dessutom...oftast är det två års garanti. Men alla butiker lämnar inte två års garanti utan bara ett.
/En som jobbar i branchen.

Goddess sa...

Jag har försökt uppdatera mjukvaran men det funkade inte heller....just nu pågår mailkonversation med Telia om täckningen..ser inge bra ut ALLS!!
Tack för infon:)