tisdag, november 03, 2009

Lumene Time Freeze

Tror jag blev tipsad om denna produkt av Bjooti, fast på hennes gamla adress..kanske. Hur som helst så bar det iväg till Lindex för ett par veckor sedan där denna inhandlades. Runt 250kr nånstans cirkusgurka..
Det är ett serum som stramar upp lite. Nu kanske jag inte är direkt målgruppen för jag tror att den riktar sig mer mot de som är 40 år och uppåt (jag är 33 år). Men den känns skön och behaglig. På dagen använder jag denna ensam, då jag har blandad hy så räcker denna för mig. På natten så har jag en nattkräm över så huden får lite extra fukt. Jag tycker inte att den stramar upp eller slätar ut något överhuvudtaget (kanske pga av att jag inte har så mkt rynkor än hehe..får man hoppas) men den är som sagt skön. Jag tycker nog att hudtonen jämnas ut också, vilket den egentligen inte har som egenskap:)
Lumene är ett märke som är ganska lätt att få tag på, och inte så dyrt. Tyvärr har jag inte så mycket erfarenhet av deras produkter, men det kanske jag får..för denna kan jag rekommendera:)

Inga kommentarer: